Bertholet Publishing

FR | NL

Uitgeversbedrijf van online content.

Dit uitgeversbedrijf bezit een portefeuille van 17 vergelijkingssites, waaronder de zeer populaire www.beste-autolening.be en www.mijn-gsm-abonnement.be in België.

De onderneming breidde de voorbije jaren zijn activiteiten uit in verschillende sectoren: financieel, leningen, verzekeringen en telecom.

Alle activiteiten worden volledig in België uitgevoerd door een team van 4 medewerkers.

Een overzicht van enkele van onze projecten...

Zichtrekeningen-Vergelijken.be

Een 100% onafhankelijke vergelijking van gratis en betalende bankrekeningen. Overzichtstabellen en uiterst gedetailleerde fiches van elke bankrekening in België en een gids van de betalingsapplicaties en de bankapps.

Raadpleeg deze site

Mijn-Gsm-Abonnement.be

De vergelijking van het aanbod van meer dan 80 mobiele abonnementen in België van de belangrijkste operatoren die op ons grondgebied actief zijn. Ze werden geklasseerd op basis van hun populariteit, onbeperkt bellen, geblokkeerde abonnementen (buiten bundel), low-cost en met full data. Gedetailleerde fiches van elke mobiele formule met suggesties van de aanbiedingen van concurrenten en het advies van de redactie.

Raadpleeg deze site

Brandverzekering-Simulatie.be

Bij welke brandverzekeringsmaatschappij kan u een online offerte krijgen, een contract in België afsluiten voor een appartement, een huis met 2 of 4 gevels, als huurder of eigenaar? De gids voor de slimme huurder.

Raadpleeg deze site

Beste-Autolening.be

De vergelijkende site van de rentevoeten voor de lening van een nieuwe of tweedehandswagen, kredieten voor motoren, fietsen en motorhomes in België. Fiches met gedetailleerde informatie voor elke bank.

Raadpleeg deze site